Valentina Haddad, Mag. Psych, EMBA

Mama jednogodišnje djevojčice, Magistrica psihologije i ekonomiije, te certificirana IAIM Instruktorica sa dugogodišnjim iskustvom rada u području organizacijske psihologije i savjetovanje u ljudskim resursima.

Kroz edukaciju na predškolskom odgoju i psihologiji u Zagrebu, upoznaje se sa strategijama rješavanja problema u djece i odraslih, a profesionalno se razvija u području ljudskih resursa i rada s ljudima kroz tržište rada.

U procesu je edukacije iz područja neurofeedback tehnike i babyhandling metode kako bi pristup razvoju beba i djece bio cjelovit i podržavajući za roditelje.

 

Valentina

Lara Šubić Šuša. Mag. Oec, MBA

Magistrica ekonomije, s velikim interesom za strane jezike, od početka karijere radi u području konzaltinga u upravljanju ljudskim resursima.

Certificirana IAIM instruktorica od 2015., s internacionalnim iskustvom, masaža beba joj je i osobno pomogla prebroditi emocionalni tsunami nakon rođenja 3 djece. 

Certificirana je i za Massage in Schools, te je to znanje prenosila u škole i vrtiće u Francuskoj. Znanje je prenosila i kao profesorica poslovnog engleskog jezika te u brojnim udrugama na projektima koje smatra društveno važnima. 

Završila je tečajeve autogenog treninga i theta healinga, a trenutno je u procesu edukacije za neurofeedback i hipnozu.

 

Lara